THE LINK BETWEEN FOOD PROCESSING AND FOOD QUALITY: CAN WE GO BEYOND THE OBVIOUS?
EVIDÊNCIAS SOBRE A INFORMAÇÃO NO RÓTULO DOS ALIMENTOS: A CIÊNCIA DO CONSUMIDOR CAPACITANDO ESCOLHAS SAUDÁVEIS E SUSTENTÁVEIS
ACTIVE STRATEGIES TO SUSTAIN AGRICULTURE, FOOD SECURITY, AND HEALTH
INSTRUMENTO INOVADOR PARA ANÁLISE DE VITAMINAS LIPOSSOLÚVEIS, COLESTEROL, GORDURA TOTAL E BRUTA.
BEBIDA DE SORGO BRS305 GERMINADO E EXTRUDADO APRESENTA BOA ACEITAÇÃO SENSORIAL E MELHORA A RESPOSTA INSULÍNICA E AS SENSAÇÕES SUBJETIVAS DE APETITE E SACIEDADE EM ADULTOS SAUDÁVEIS - ESTUDO AGUDO CROSSOVER
INFLUÊNCIA DO AROMA DE BAUNILHA NA PERCEPÇÃO DO GOSTO DOCE EM CHOCOLATE AO LEITE
INTERVALO
NOVEL TOOLS FOR THE SYNTHESIS OF NATURAL FLAVOR COMPOUNDS
SIMULAÇÃO DA DIGESTÃO IN VITRO E OS DESAFIOS ANALÍTICOS: COMO AVALIAR OS RESULTADOS?
AN UPDATE OF EXISTING KNOWLEDGE OF THE BENEFITS ASSOCIATED TO DIETARY FLAVANONES CONSUMPTION
RETHINKING PLANTS AS EXCELLENT SOURCES OF HEALTH AND WELLNESS–PROMOTING COMPOUNDS: INSPIRED BY NATURE AND SCIENCE
EFFECT OF MONOTERPENES (alfa-PINENE AND TERPINOLENE) ON THE MELTING AND CRYSTALLIZATION PROFILES OF TRIACYLGLYCEROLS
BIOACCESSIBILITY OF LUTEIN INCORPORATED INTO FAT-FREE PROTEIN MATRICES: RELATIONSHIP BETWEEN MICROSTRUCTURE AND IN VITRO STATIC DIGESTION
SESSÃO DE PÔSTER EIXOS TEMÁTICOS AS, CN E CS
ALMOÇO
THE METABOLIC PROTECTIVE EFFECTS OF OLIVE (OLEA EUROPAEA L.) LEAF EXTRACT IN DIET-INDUCED OBESITY IN MICE IS RELATED TO THE RESTORATION OF GUT MICROBIOTA DYSBIOSIS AND TO ITS IMMUNOMODULATORY PROPERTIES
EIXO MICROBIOTA–INTESTINO–CÉREBRO E SUA CONEXÃO COM A SAÚDE MENTAL
BIOACTIVE COMPOUNDS IN SNACKS THE CHALLENGE FOR A HEALTHY FOODS
DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL DE ALIMENTOS FUNCIONAIS PARA PREVENÇÃO DO DECLÍNIO COGNITIVO
EVALUATION OF PHYSIOLOGICAL FUNCTIONS OF FREEZE-DRIED PROBIOTICS WITH MICROALGAE BIOMASSES DURING STORAGE
FOODOMIC PROFILE OF JABUTICABA PEEL AND SEED: A BIOINFORMATICS APPROACH
FATORES AMBIENTAIS NA PROGRAMAÇÃO METABÓLICA
GUT MICROBIOTA METABOLISM OF (POLY)PHENOLS MODULATES THEIR HEALTH EFFECTS
THE ROLE OF FOOD STRUCTURE IN GASTRIC EMPTYING RATE, ABSORPTION AND METABOLISM
MICROBIOTA E OBESIDADE
POTENTIALLY PREBIOTIC ORANGE JUICE IMPROVES THE ABUNDANCE OF Lactobacillus AND Bifidobacterium GENUS ON HUMAN FECAL MICROBIOTA
Quantification of bioactive compounds and antioxidant capacity of a byproduct recovered from the lipid extraction of native Amazonian fruits
SESSÃO DE PÔSTER EIXOS TEMÁTICOS BB E ET
CERIMÔNIA DE ABERTURA
Fim
15° SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO - SLACAN utiliza o Galoá para simplificar a gestão e aumentar o impacto do evento.