Trabalhos premiados
1° lugar: R$2.500,00
PREVALENCE, SPATIO-TEMPORAL DISTRIBUTION AND RISK ASSESSMENT OF MARINE BIOTOXINS AND ESCHERICHIA COLI IN BIVALVE MOLLUSKS: INSIGHTS FROM A LONGITUDINAL STUDY (2020-2022) IN SANTA CATARINA, BRAZIL,
Autoria 1Milena Dutra Pierezan, 1Francisco Lucas de Amorim Nascimento, 2Pedro Mansur Sesterhenn, 3Rodrigo Hoff, 1Silvani Verruck,
1Universidade Federal de Santa Catarina, 2Companhia Integrada de Desenvolvimento Agrícola de Santa Catarina, 3Laboratório Federal de Defesa Agropecuária, Seção Laboratorial Avançada em Santa Catarina.
2° lugar: R$1.500,00
INTEGRATED BIOREFINERY OF ORANGE WASTES FOR XYLOOLIGOSACCHARIDES, PECTIN, AND BIOENERGY PRODUCTION
Autoria 1Manoela Martins, 1Rosana Goldbeck
1Universidade Estadual de Campinas.
3° lugar: R$1.000,00
BIOACESSIBILIDADE, ATIVIDADE ANTI-INFLAMATÓRIA E TEOR DE MINERAIS EM SUBPRODUTOS LÁCTEOS,
Autoria 1Jennifer de Oliveira Paulino, 1Ana Sofia Martelli Chaib Saliba, 2Josy Goldoni Lazarini, 1Larissa Catelli Rocha Torres, 1José Eduardo Pedroso Gomes Do Amaral, 3Naaman Francisco Nogueira Silva, 1Severino Matias Alencar
1Universidade de São Paulo, 2Universidade Estadual de Campinas, 3Universidade Federal de São Carlos.
4° lugar: Menção Honrosa
VOLATILE PROFILE OF SYRAH RED SPARKLING WINES PRODUCED WITH DIFFERENT COLD PRE-FERMENTATIVE MACERATION TIMES AND THEIR EVOLUTION DURING AGING ON LEES,
Autoria 1Ana Paula André Barros, 2Islaine Santos Silva, 3Fernanda Candido, 3Roger Wagner, 4Aline Telles Biasoto Marques
1Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Sertão Pernambucano, 2Universidade Federal da Bahia, 3Universidade Federal de Santa Maria, 4Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária
5° lugar: Menção Honrosa
AUTHENTICATION OF A2 MILK BY MICRONIR SPECTROSCOPY AND ONE-CLASS CLASSIFICATION METHOD
Autoria 1Augusto César Costa dos Santos, 1Venancio Ferreira de Moraes Neto, 1Juliana Pallone,
1Universidade Estadual de Campinas